familie

Vanuit De Bolster vinden we het belangrijk om familie, vrienden, … (de context) in het herstelproces van de zorggebruiker te betrekken. We luisteren naar hun bezorgdheden en informeren hen over onze werking of over andere organisaties die zich richten tot familieleden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. De context kan naar eigen draagkracht helpen en ondersteunen in het herstelproces van de zorggebruiker. Familieleden kunnen - indien zij vragen hebben - terecht bij de begeleiding tijdens onze permanentiemomenten, . Het is echter vanzelfsprekend dat er rekening wordt gehouden met het beroepsgeheim. In samenspraak met de zorggebruiker kan een overleg gepland worden. Familieleden en naasten kunnen met vragen ook steeds terecht bij verschillende organisaties, die zich richten op de context van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Similes. Dit is een organisatie die informatie verschaft over psychiatrie, advies geeft, bijeenkomsten organiseert, enz. Indien één van je ouders door de Bolster wordt ondersteund in zijn herstel, kan je terecht bij KOPP, een organisatie voor Kinderen van Ouders met een Psychiatrische Problematiek.

Contactgegevens:

https://nl.similes.be

https://familieplatform.be

 


 

Heb je nog vragen?

e-mail 056373346
Interesse icoon

maak kennis

Wil je meer weten over ons beschut wonen? Dan kan je telefonisch (056/373346) of via mail (info@debolsterkortrijk.be) met ons contact opnemen voor een verkennend gesprek. We hopen op deze manier op al jouw vragen te antwoorden. Omwille van de privacy van de andere cliënten is een bezoek aan de woningen niet mogelijk. Via een PowerPoint proberen we toch een beeld te geven.

Wil je contact opnemen met De Bolster Waregem dan kan dit via info@debolsterwaregem.be

kennismaking

bij ons komen werken

Interesse in de zorgsector? Solliciteer bij De Bolster. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Misschien vindt u het antwoord bij de meest gestelde vragen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

lees meer